Klaar met diëten maar nooit uitgeleerd over voeding?

Leefstijlcursus tien maanden voor € 250

Vanuit mijn HBO opleiding Natuurgeneeskunde ben ik jaren geleden al anders naar voeding en gezondheid gaan kijken.

Ik heb veel geleerd maar me ook verbaasd. Niet zozeer over de effecten van voeding en leefstijl op je gezondheid… maar vooral over de eenzijdige kennis van diëtisten en artsen.

Voedsel is niet iets wat je gewoon in je mond steekt alsof het benzine in een auto is.
En voedsel is super belangrijk, maar tegelijk ook maar één aspect van een breder scala aan onderwerpen, zoals ontspanning, goede vertering, goed slapen, voldoende bewegen én een gezond brein, onder andere door verbinding.

Daarom wil ik je deze kans bieden!

Elk jaar bied ik een leefstijlcursus aan met een lange looptijd in een klein groepje. Informeel, persoonlijk. Om elkaar tien maanden lang eens per 4 weken te ontmoeten, te inspireren en te ondersteunen om gezond te eten en te leven.

Wel om:

Hoe werkt het?

Investering:

Je betaalt € 250,- in 3 delen als je geen sporter bent bij ons, of € 25,- per maand bovenop je lesgeld gedurende 10 maanden

Start:

September zodat je na die verleidelijke zomer meteen steun hebt aan onze groep en dat blijft zo tot de zomervakantie van volgend jaar.

'Juist doordat je veel verwerkingstijd hebt, bereik je echte gedragsverandering’

Elske Wassenaar

"Mijn Eerste Doel Is Bereikt!"

Na een langdurige blessure was ik niet fit, te zwaar en veel moe.
Op een gegeven moment was ik het zat en zag ik een advertentie van Astrid voor een Leefstijlcursus. Na een intake ben ik vorig jaar wat aarzelend begonnen. Bang dat de blessure weer op zou spelen, was ik wat angstig om te bewegen.

Nu jump ik 2x per week en ga ik 1x naar Bootcamp. Verder ga ik dus naar de cursus… Ik leer daar veel over voeding en de werking daarvan op of in je lichaam. Ook bespreken we tegenstrijdige berichten over wat wel en niet gezond is. Er verschijnt veel op social media en soms is het lastig om eruit te filteren wat bij jou past.

Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en ik heb er vertrouwen in dat dat zo blijft; sterker nog: mijn nieuwe doel is nog 5 kg eraf. Ik wil mijn conditie nog verbeteren, mijn lenigheid en spierkracht.

Door de verbeterde voedingsstijl voel ik me energieker en fitter. Het helpt om begeleiding te hebben en Astrid kijkt goed naar wat bij jou als persoon past.

Annet de Jong

"Geen typische cursus die over afvallen en diëten gaat"

“Ik dacht dat ik wel redelijk goed wist wat gezonde voeding is maar ook ik lees vaak tegenstrijdige berichten en had eigenlijk wel de behoefte om dit eens goed te onderzoeken en daarbij leek het mij superhandig om Astrid daarbij te betrekken. Wat mij persoonlijk ook aansprak is dat het geen typische cursus is die over afvallen en diëten gaat. Dat was namelijk niet mijn doel om mee te doen. Ik wilde graag beter inzicht in wat voor voedingspatroon het beste is voor mij en mijn gezin.

Ik vond het met name fijn om dit te delen met meerdere mensen en te horen hoe zij dit ervaren. Astrid heeft de cursus ook mooi opgebouwd door allerlei opdrachten mee te geven. Door deze opdrachten in de praktijk te brengen leer je nieuwe gewoontes aan en wordt je bewust van je eetpatroon en wat voor effect dit heeft op je lichaam.

Ik kan jou de Leefstijlcursus Gezonde Voeding zeker aanraden als je ook bereid bent om te investeren in een gezonde(re) leefstijl.”

Geen zorgen:

Natuurlijk eet je gezin gewoon mee en hoef je geen winkelwagen met ‘rare’ producten te kopen.

Extra optie:

Als je wilt, kun je elke maand je wegen qua kilo’s, maar ook de verdeling in vet/intern vet en spiermassa.
We veroordelen elkaar niet, maar ondersteunen juist!

Is dit precies wat jij nodig hebt om je rug recht te houden en blijvend goed voor jezelf te zorgen, los van de beweging?

Stuur Astrid een mailtje via onderstaande knop of een appje  en meld je aan, dan belt ze je voor een kennismaking!