Dit zijn wij

Witteborg Sport

Sport voor je Plezier!

Als je iets leuk vind, blijf je het graag doen.

Kies uit het uitgebreide aanbod en doe een proefles mee!
Astrid Witte geeft op 5 dagen groepslessen door het hele Westerkwartier; Wendy Zwier zie je bij Zumba en Jumping; Ellen Hilbrands geeft al meer dan 5 jaar Freerunning. Floris, Wendy en Thea zijn al meer dan 10 jaar betrokken bij Witteborg Sport. We hebben een klein team met vaste lesgevers voor jouw eigen les. Jaap verzorgt de administratie en de logistiek. Hij is de man achter de schermen. RamĂłn is de nieuwe Freerun assistent.

Wij staan voor een veilig sportklimaat, wij houden rekening met jouw persoonlijke mogelijkheden. We geven les van jong tot oud.

Tevens is Astrid projectleider van De School in Beweging. Het subsidie project van de gemeende Westerkwartier om basisschool kinderen meer te laten bewegen.

Kijk voor info op www.dsib.nl

Dit is belangrijk voor ons

Weer in vorm komen? Aan je conditie werken? DOE MET ONS MEE! Witteborg Sport biedt een groot aanbod aan groepslessen aan op verschillende locaties in het Westerkwartier.

 Witteborg Sport in het Westerkwartier is er voor jong en oud. Ben je op zoek naar de leukste groepslessen, of ben je op zoek naar een workout waarmee je alle spieren van je lichaam gebruikt? Dan is Witteborg Sport er voor jou! Met ons Jumping Fitness programma sport je met gebruik van een trampoline. Dit is niet alleen goed voor je gewrichten, maar ook voor je conditie en vetverbranding!

Waarom kiezen voor ons?

Betrouwbaar

 • Al 15 jaar geven we lessen in het westerkwartier
 • Het lesrooster blijft jaren hetzelfde, dus je kunt op ons rekenen
 • Wij doen ons uiterste best om de lessen door te laten gaan, zelfs met drie deelnemers

flexibel

 • Als je een keer niet kunt, mag je inhalen op een andere les
 • Je kunt makkelijk wisselen van les of van een naar twee keer per week
 • Ook tijdens de corona periode kunnen de meeste lessen met aanpassingen doorgaan
 • Liever thuis meedoen? dat kan ook met Jumping Online

Inclusief

 • Voor iedereen hebben we een passend aanbod, ook als je last hebt van… of een beperking hebt
 • We houden je fit op elke leeftijd en op elk fitness niveau

Betaalbaar

 • Sport moet voor iedereen bereikbaar zijn. Vraag nu  een gratis proefles aan
 • Kinderen kunnen via Jeugd Fonds Sport meedoen
 • De gemeente Westerkwartier geeft subsidie voor de senioren lessen

Dit is wat onze deelnemers zeggen

“Ik ben door jumping fitness en door gezonder te eten bijna 15 kilo afgevallen. Dus als je wil afvallen zou ik zeker voor witteborg sport kiezen, ik heb online lessen gevolgd. Geen reistijd en als er geen online les is kun je zelf thuis aan de slag. Ik ben er zeker mee geholpen”
Yvonne Pot
“Voor de Jump lessen supersnel geregeld dat we thuis een trampoline hebben gekregen en nu online de les dinsdagavond kunnen meedoen, heel fijn.”
Bea Wils
“Super leuke manier van sporten. Ik had in aug 20 een duidelijk doel en dat is kilo's kwijtraken, dit is dan ook gelukt. De combinatie gezond eten en jumping fitness is perfect. in de corona periode is er online les op een trampoline van witteborg sport bij je zelf thuis en dan op afstand goede begeleiding. er zijn korte lijntjes via de app, chat van zoom en na afloop van de online les.”
Cyrina Traa

Eerst even kennis maken?