Ons aanbod

Ons hele aanbod, in één blik

Bij Jumping Fitness gebruik je alle spieren van je lichaam, maar is het zacht voor je gewrichten, doordat het springdoek goed mee veert.

Je kind gaat meer turngerichte elementen leren; handstand, radslag, zwaaien, rollen, springen, steunen en duikelen om maar wat te noemen. Ieder kind oefent op zijn eigen niveau.

Jumping Online

Thuis fit worden! Liveclasses zijn op dinsdag en donderdagavond. 4 liveclasses volgen per week. Halfuur privé les bij aflevering thuis, zodat je meteen aan de slag kunt!

Deze les is bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen of mensen de herstellend zijn van een blessure, heupoperatie of na zwangerschap. Het is zacht voor je gewrichten door dat het springdoek goed mee veert.

Vanuit haar Natuurgeneeskundige achtergrond organiseert Astrid maandelijks de Leefstijlcursus ‘Gezonde voeding’.

De opzwepende muziek en de leuke danspassen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige body-workout. Daardoor verbrand je flink calorieën, gaat je conditie met sprongen vooruit èn je wordt er heel vrolijk van!

Op je eigen manier over, onder, door en langs hindernissen zoals jij dat wilt.

De Bootcamples bij Witteborg Sport is zo intensief als jij aankan, maar met aandacht voor je grenzen.

Wil je liever wat rustiger les volgen? Of met meer leeftijdgenoten?
Door aangepast aan je niveau te bewegen, behoud je je conditie, kracht, lenigheid en reactiesnelheid.

De jongste kinderen beginnen veilig met ouder, oma of oppas bij Peutergym. Kleutergym is een logische start voor kinderen van (bijna) 4 jaar!

WAAROM KIEST Ilona VOOR ONS?

Omdat online voor haar dé uitkomst was

Dat was meteen een eye-opener: Jumping is heel anders dan trampolinespringen, maar heeft veel overlap met turnen en aerobics, dat ik van vroeger kende.

“Mijn man werkt op onregelmatige tijden, dus ik kon niet altijd op maandag naar Jumping. Online was voor mij dé uitkomst. Geen oppas nodig als mijn man nog niet thuis was. En het werkt voor mij fantastisch; overdag druk aan het werk en op de trampoline kan ik mijn hoofd leegmaken.”

Heb je de ruimte voor die trampoline?
“Zeker, die staat bij ons in het sporthok, dus ik kan zo starten. En bijkomend voordeel; onze kinderen van 4 en bijna 2 worden er ook mee opgevoed; ze vinden het leuk wat ik doe en proberen mij na te doen. Inmiddels heeft Renze van 4 het al aardig door; hij bedenkt al wat hij straks op de grote buitentrampoline kan doen!”

FAQ

Trek gemakkelijke kleding aan, waar je je prettig in voelt. Evt. met een vestje dat je kunt uittrekken als je lekker warm wordt. In de zaal dragen volwassenen en Freerunners ook geschikte zaalschoenen.

  • De Jeugdgroepen maximaal 15 kinderen per lesgever, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
  • De volwassen groepen hebben tussen de 8 en 15 deelnemers; ook om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

Overleg met Astrid; wij zijn er goed in om je toch in beweging te laten blijven, ondanks je blessure of beperking.

Gefeliciteerd! Je kunt als je wilt overstappen naar Jumping MOVE, juist om goed in vorm te blijven. Of je stapt over naar Zumba of Bootcamp; dan kunnen we prima rekening met je houden. Na je bevalling, als je weer mag sporten, is Jumping MOVE ook mooi om weer te beginnen.

  • Astrid zie je bij Peuter/kleutergym, Turnen, Freerunnen in Opende, Bootcamp, Jumping en Zumba. Ook de Seniorensportlessen worden door Astrid gegeven.
  • Wendy zie je bij Jumping in Grijpskerk, Oldekerk en Opende en ook bij Zumba.
  • Ellen geeft de Freerunlessen in Grijpskerk en af en toe in Opende.
  • Daniëlle, Thea, Monique, Daniël en Ramón assisteren in sommige lessen.

De jeugd heeft alle schoolvakanties vrij; af en toe organiseren we een Sportmiddag in de vakantie.

De Bootcamplessen zijn zogauw het weer het toelaat buiten, bij regen en kou/donker in de zaal.

Dit is wat onze deelnemers zeggen

“In april '21 ben ik, samen met een vriendin, begonnen met de Bootcamp lessen van Witteborg sport o.l.v Astrid. Voor mij wel spannend, want ja kan mijn elleboog dat wel. Door de goede begeleiding van Astrid gaat dit boven (mijn) verwachting zeer goed! Astrid zet een ieder in zijn/haar eigen kracht en geeft de juiste tips/tricks om tot een goed resultaat te komen.”
Janet Haagsma (31)
“Jumping Online bevalt mij goed! De livestreams zijn een goede stok achter de deur; je weet dat er op je gerekend wordt en naar je gekeken wordt. En inmiddels sport ik nu al ruim een jaar 2x per week en je merkt effect; met 1x in de week houd je het bij, maar met 2x in de week bouw je je conditie echt op en dat werkt verslavend! En ik kreeg ook leuke commentaren als: ‘ben je afgevallen? Je ziet er goed uit!’ Ik ben amper kilo’s kwijt en heb ook niets veranderd aan mijn voeding, maar ik zie dat ik meer taille heb gekregen; en ook slankere benen en strakkere billen; daar ben ik blij mee!.”
Janneke Poelstra (45)
"De wekelijkse lessen zijn nooit hetzelfde. Astrid geeft duidelijke en goede uitleg. Ze heeft aandacht/zorg voor iedere deelnemer. Ieder sport op zijn eigen niveau. En, minstens zo belangrijk: Er wordt veel gelachen! (train je meteen je gezichtsspieren) In de zomervakantie zet Astrid elke dag een oefening (met uitleg en een video) op de mail!!! (respect voor al dat werk) Dat is leuk en houd je niet alleen bezig, maar ook gemotiveerd om door te gaan. En, je verheugt je meteen op het sporten na de vakantie!"
Corry A.

Eerst even kennis maken?