Volwassenen aanbod

Oefen uw vaardigheden of ontdek nieuwe activiteiten

Bootcamp

De Bootcamples bij Witteborg Sport is zo intensief als jij aankan, maar met aandacht voor je grenzen.

Zumba

De opzwepende muziek en de leuke danspassen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige body-workout. Daardoor verbrand je flink calorieĆ«n, gaat je conditie met sprongen vooruit ĆØn je wordt er heel vrolijk van!

Jumping

BijĀ Jumping Fitness en Jumping MOVE gebruik je alle spieren van je lichaam, maar is het zacht voor je gewrichten, doordat het springdoek goed mee veert.

Jumping Online

BijĀ Jumping FitnessĀ gebruik je alle spieren van je lichaam, maar is het zacht voor je gewrichten, doordat het springdoek goed mee veert.

Waarom ons kiezen

Voor een sportieve activiteit na het werk

Door de hele week actief te zijn en te blijven kan men pijn, uithoudingsvermogen en algemene gezondheid verbeteren. Het is nooit te laat om uw nieuwe favoriete sport te ontdekken!

FAQ

Bootcamp is een pittige les, met oefeningen voor je hele lichaam. Afhankelijk van je conditie beginnen we met (hard)lopen, daarna oefeningen voor je benen, buik, rug en schouders. Reken op spierpijn :).Ā Toch kan iedereen meedoen, omdat Astrid elke oefening kan aanpassen.

Nee hoor, de lesgevers laten jou zien hoe jij vanaf het begin mee kunt doen en al heel snel meer conditie krijgt!

Jazeker, dat vinden wij juist erg leuk; wij houden wel van een uitdaging!

Niet zonder overleg naar de gewone les; in de schoolvakantie zijn er speciale Bonuslessen waar kinderen ook welkom zijn.

Ja, met Jumping Online. En tijdens Corona-maatregelen zorgen we dat iedereen zoveel mogelijk kan blijven doorsporten.

Dit is wat onze deelnemers zeggen

ā€œVoorheen heb ik sporten op de sportschool ook geprobeerd, maar ik voelde me er zo bekeken en beoordeeldā€¦ en ik voel me niet zo zeker met mezelf. Bij deze groepsles ervaar ik juist een prettige, veilige sfeer. Voor mij erg belangrijk, omdat ik op sportgebied nooit een uitblinker was. In de les maakt het hier niet uit of je je vergist; het is niet erg of je wel of niet precies in de maat bent. Bij de sportschool voelde het alsof ik, als beginner, het al moest kunnen. Hier voelt het alsof we allemaal gelijkwaardig zijn. ā€
Theuni (29)
ā€œIk ben geen sportfreak, maar ik zag een poster van Zumba; dat is een manier van bewegen die leuk is! We dansen op vrolijke, meest Spaanstalige muziek. We gebruiken alle spieren, ik word er vrolijk van. Naderhand voel ik me veel prettiger dan van te voren. Na de zwangerschap miste ik het echt. Ik dacht, als ik toch moet sporten, dan graag iets dat ik leuk vind, dus weer naar Zumba.ā€
Martine (37)
ā€œOmdat mijn man onregelmatig thuis is vanwege zijn werk en we schoolgaande kinderen hebben, heb ik gekozen voor bootcamp onder schooltijd. Ik doe dat op donderdagmorgen met een klein groepje dames, intussen al twee jaar. Het is een gezellig groepje en er zouden nog best wat mensen bij kunnen.ā€
Anneke Ritsma (48)

Eerst even kennis maken?